Op de vlucht voor een neushoorn…

19 juni 2024 - Waterberg Plateau National Park, Namibië

Een klein berichtje van ons, een internet verbinding die nog trager is dan de inbelverbinding van vroeger via de telefoon. Vanmorgen zijn we vanuit Rundu naar Waterberg gereden, een rit van 6 uur. Vanmiddag hebben we een rhino drive gedaan. Er zijn hier totaal 7 neushoorn die 24/7 worden bewaakt wegens stroperij, ze worden in het wild namelijk vaak gedood voor hun hoorns. Met de auto gingen we op pad, tot zover de ‘drive’. Tot hij werd geparkeerd en we te voet verder gingen, een paar bosjes door en daarna oog in oog met 4 witte neushoorns. Een stuk vriendelijker dan de zwarte neushoorn, waar we 2 jaar geleden in Namibië voor moesten rennen. Rustig hebben we ze kunnen fotograferen en dit keer was vluchten niet nodig. Ook nog wat giraffen gezien. Morgen gaan we naar onze laatste overnachtingsplek, wellicht daar nog een luipaard?!

liefs van ons

1. Eef:
    19 juni 2024
    Weer een spannende dag…de reis is weer bijna voorbij maar jullie hebben veel
    dieren gezien…. En weer genoten van Afrika .
    Veel liefs,Eef🥰🥰
  2. Miranda:
    19 juni 2024
    Nog heel eventjes genieten van deze mooie omgeving.
    Weer mooie foto’s mogen zien.

Kus Miranda
  3. Joke:
    19 juni 2024
    Leuk om weer op afstand mee te kunnen genieten van jullie dag.
    Fijn dat jullie nu rustig oog in oog konden staan met de neushoorns.

Mis alleen de foto's, of ligt dat aan mij?
    Lieve groet Joke
  4. Pieter Zwaan:
    20 juni 2024
    Hoi,ik zou ze niet aaien!!Groet,pa en ma
  5. Mecheline:
    20 juni 2024
    jullie maken heel wat kilometers 🛻 maar
    dan hebben jullie daarna ook weer een mooie beloning..
    Dit keer door prachtige neushoorns te zien en dan van zo dichtbij is helemaal bijzonder .
    Wij wensen jullie ook vandaag weer een mooie dag toe .

Veel liefs van opa - oma en mecheline